Hjälp någon annan

Något av det värsta jag vet är hjälpsamma människor. Världen hade varit så sjukt mycket bättre utan dem. Utan hjälpsamma människor hade alla klarat sig själva, the hard school. Problemet är att jag själv är ganska hjälpsam när det väl kommer till skott och ett enu större problem är att min fästmö också försöker hjälpa så fort hon får chansen. Detta bådar för djupa konflikter vi imellan. Det finns igentligen bara en sak som är värre än att bli hjälpt och det är att bli varnad. Det kanske bara är jag men fyfan vad jag känner mig liten och korkad när nån varnar mig (utom walki som alltid är välkommen med en "du kommer ångra dig").

Jag har nyligen skaffat ett abonomang hos telenor, mitt första abonomang någonsin. Su är en fena på telenor då hon jobbar i anslutning till dem. Med andra ord ser hon en chans att hjälpvarna mig. Då går allt åt wooden, jag blir nosig och högljud, vilket inte alls är bra då Su är starkare än mig, jag startade iaf en konflikt som jag antagligen inte kommer klara av att lösa. Tur att Su har sånt flyt med relationer.

För att avsluta detta, här har ni några sjukt mellow ppl från sjukt sköna spots. Skönast i världen.
Su, Qp, Fa @ St ---- Gi, Ca @ St ---- Zi, Ma @ Li

I dag flyttar jag

En liten film om ämnet.


Jag föll och det var hårt

Detta är jag och jag slaktar det svenska språket. Jag skriver som jag talar och det går jävligt fort.
Mitt namn är Sven och jag är i skrivande stund i flyttningstider då jag är på väg in i min fjällas våning på jakt efter vuxen points. Jag är nästan utbildad industri elektriker, jag fattas en lab i BB2 som jag helt enkelt inte pallat göra än. Så sjukt mycekt softare i postbilen. Idag bestämmde jag mig för att skapa en blog då jag hittat min nemesis.

Idag eller igår slog jag på TVn och där var Ellen. Innan har jag uppskattat denna lite hippa "jag anstränger mig för att vara rolig och är desutom lesbisk" kvinna men när jag satt där framför TVn fylldes min kropp av hat. Denna tillgjorda kvinna som ska verka så fruktansvärt frigjord och lättsam är kanske det drygaste jag skådat.

Denna bloggen kommer vara mitt stöd i världen full av dessa människor.

/Giraffen i sjukt behov av en fix

RSS 2.0