Tisdag

2 filmer idag då käften pladdra i hela 10min.

första halvan


andra halvan


Nu är jag här igen din gammle räv.

Efter diverse påtryckningar om uteblivande updateringar tog jag mig runt handleden och ryckte med stadig hand ut tummen ur min schakaranda färgade russinrondell så håret krullade sig i nacken. Jag önskar att jag kunnde skylla den bristande aktuelliseringen på att jag inte haft tid, dock så har jag haft tid. Sjukt mycket tid och det är nog där problemet ligger. För när man har tid händer det för lite alltså har jag inte så mycket interesant att förtälja men jag ska göra mitt bästa genom att dra ut sjukt mycket på den lilla informationen jag besitter.

Jag har blivigt tillförordnad lite nya saker på posten bland annat en visstids tjänst som gäller fram till oktober. Så för till fället går jag brevbäring på dalhems yttre kanter och kör min gammla kvällsrunda som vanligt. Detta nya shema resulterar i lite mindre betalt men sjukt mycket glassigare arbetstider, tusentrettio till sjutonhundratrettio funkar perfekt, lagom sovmorgon och kommer hem lagom till midagen som idag bestod av kladdkaka. Jag har också blivigt tilldelad ett tankkort så jag kan tanka fordonet jag kör, jag har nämnligen varit ett irritatons moment för många då jag kört slut på deras bensin. En ny nyckel till grinden utanför posten har också hoppat ner i fickan, mycket praktist då jag har en förmåga att dröja kvar lite längre på tisdagarna.

Jag antar att det skulle vara på plats med en liten update på hur sambolivet funkar. Jag kan inget annat säga än att jag är väldigt nöjd med min nuvarande situation. Alla mina farhågor har utebblivigt, jag är fortfarande(fotfajande) lika ekonomiskt oberoende som jag var innan jag flytta, möjligtvis lite snålare. Livet med Su går som smort även om vi har våra små diskutioner går vi som offtast till sängs som goda vänner. Att lägenheten ligger i furutorpsbacken är också ett enormt plus. Bara att ställa sig på brädan, rulla i 2min sen är man framme vid bussen som går vart 10e min. Blir livet bättre?

jag förstår att det är sjukt tråkigt att läsa inlägg som är uppåt men jag kan inte hjälpa det.

Som avslutning tänkte jag ge en liten uppdatering på hur min inte klippa/raka mig på obestämd tid gick.
Well dagen efter gick jag till frisören och på kvällen tog jag en grov handduk och torka bort min lätt fjuniga skäggväxt.

Senaste tiden i bilder.
Blå ko -------------- Vulva --------- Två Hus

RSS 2.0